dilluns, 15 d’abril del 2019

23 d’abril, presentació en públic de ReMi, un nen que Fa Sol

El dia de St Jordi, es farà la presentació del conte musical inclusiu ReMi, un nen que Fa Sol. Serà a les 19.00h, a l’Auditori de l’Hospital de la Fundació Sanitària Mollet. Hi participarà la psicoanalista Matilde Pelegrí, què parlarà del que en podem aprendre dels subjectes amb autisme, Miquel Gómez, autor del text i la cançó mec-mec, inclosa en el conte, Elena Nieto autora de les il·lustracions i maquetació, i Joan Capafons, musicoterapeuta i assessor de la publicació.


En aquest acte no hi podràn estar Anna Soley que ha posat veu a la cançó i Paulí Peña que ha fet arranjaments musicals per a piano, acordió i clarinet i ho ha gravat desinteressadament en el seu estudi de gravació Yairamusic. Des d’aquí, els hi volem agraïr la seva aportació musical. 
A l’acte de presentació, s’hi farà un assaig en directe de la cançó mec-mec! Es convida a qui hi vulgui participar, que porti algún instrument o que es disposi a cantar la melodia. Podeu trobar la partixel·la a l’instagram #Diguesmhocantant o #TEAcords.
El llibre, es posarà a la venda en el mateix acte. La compra del llibre, ve a ser una col·laboració amb l’Associació TEAcords que ha impulsat aquesta iniciativa en línea amb el seu projecte inclusiu Diguesmhocantant.
Us volem agraïr la vostra particiació. Us hi esperem !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari ens pot ser molt ùtil