dimarts, 26 de maig del 2015

"Neix una entitat dedicada a l'atenció d'infants afectats d'autisme", titular a Mollet a mà

El setmanari Mollet a mà va estar present a l'acte de presentació de l'Associació TEAcords, del dissabte 16 de maig,  en va prendre bona nota i ho va transmetre amb les següents paraules i imatges. Des d'aquí, volem expressar el nostre agraïment al seu treball.


El Centre La Marineta va acollir dissabte passat a la tarda l’acte de presentació de l’Associació TEAcords, una entitat que vol impulsar projectes per millorar la qualitat de vida dels infants afectats d’autisme i de la Síndrome d’Asperger. L’associació, formada per les famílies dels nens i nenes afectats i pels professionals que els atenen, es va gestar ara fa un any, a partir de la necessitat que tenien els pares de compartir les seves experiències. “L’entitat ens aporta comprensió, és reconfortant per a tots nosaltres”, explica Maria José Danoz, mare integrant de l’associació, “encara que expliquis els teus neguits a altres pares o als teus familiars, si no tenen un fill com els nostres, no t’entenen”.

Miguel Gómez, terapeuta i president de l’entitat, insisteix en la necessitat de la coordinació entre els pares i els professionals per al tractament dels infants amb autisme. “Intentem que els nens puguin establir lligams amb les altres persones, d’aquí que al ajuntar-nos pares i professionals puguem tenir una visió més completa i cadascú pot fer la seva aportació”, indica Gómez. L’entitat neix al voltant de 10 famílies amb infants afectats, però a les reunions de reflexió que organitzen es reuneixen més persones, ja que són obertes a tothom. “És un començament discret i humil, però entre els membres de l’associació s’estableixen vincles molt intensos”, puntualitza Miguel Gómez.
A l’acte hi va assistir l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, que va valorar molt positivament el naixement d’aquest nou lloc de trobada per a les famílies amb fills amb autisme. “És un encert, que pugueu compartir els vostres neguits i angoixes, i donar-vos suport els uns als altres, considero que la nova entitat serà molt bona per als vostres fills, però també per a vosaltres mateixos”, va dir Monràs als pares que formen l’Associació TEAcords.


En aquest enllàç podeu trobar l'artícle de Mollet a mà:
http://molletama.cat/not/12703/neix-una-entitat-dedicada-a-l-rsquo-atencio-d-rsquo-infants-afectats-d-rsquo-autisme/#st_refDomain=m.facebook.com&st_refQuery=


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari ens pot ser molt ùtil