dimecres, 30 de novembre del 2016

6è Concert d'acordions organitzat per TEAcords


Aquest serà el 3r any que TEAcords, organitza el que venia essent el Concert d'acordions de St Feliu de Codines, amb la col·laboració imprescindible de l'Ajuntament de St Feliu de Codines.

Enguany, comptem amb la participació voluntària dels acordionistes Hans Móller, Pep Vancell, Jordi Comasòlives, Tino Barba i Miquel Gómez, que també havien participat en edicions anteriors.

Donat que a l'associació TEAcords estem impulsant el Grup Musical TEAcords, amb membres de l'associació, hem pensat fer un tema entre tots plegats: els acordionistes i membres de TEAcords.

El tema que hem triat és "Boig per tú". El seguirem per pantalla i es visualitzarà la lletra, de manera que tothom que hi vulgui participar, ho podrà fer.

Amb aquesta activitat, TEAcords, ès fidel al seu nom "TE-Acords" i dóna impuls a la seva finalitat de
crear lligams entre les persones què, de diferent manera, ens interessa una bona atenció de les persones que estàn afectades d'autisme o hi tenen una relació propera.

El pòster que anuncia el concert d'acordions, ha estat dissenyat voluntàriament, per en Miguel Angel González, i des d'aquí, li volem agraïr la seva valuosa contribució.

A la mitja part, hi haurà una parada de TEAcords, on es podràn pendre algunes pastes, acompanyades de rom cremat -per a fer passar el fred- i amb material de difusió (samarretes, pulseres...) que amb la seva adquisició, podreu contribuir monetàriament amb l'associació.

Si teniu ganes de passar una bona estona, escoltant el so de l'acordió, i gaudir de bona companyia...

VENIU A SANT FELIU !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari ens pot ser molt ùtil